HQ power - Microfoonstatief

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

HQ Power driepoot microfoonstatief

Met de HQ Power driepoot microfoonstatief kan je een microfoon stabiel voor een bron van geluid zetten op iedere gewenste hoogte. De accessoire stelt je daardoor in staat om geluid zo zuiver mogelijk op te nemen. Het is een beter alternatief dan de geluidsdrager tijdens de opname in je hand blijven houden. Je hand zal nooit stabiel op dezelfde positie blijven. De kleine verschillen in afstand tot de geluidsbron, van misschien niet meer dan een centimeter, hebben invloed op de kwaliteit van de geluidsopname. Veel mensen besluiten daarom om bij hun microfoon ook een statief te bestellen. Dit model van het gerespecteerde merk HQ Power is een van de beste opties in ons assortiment wat betreft prijs-kwaliteitverhouding.

Verschillende hoogtes

Met een eenvoudige handbeweging kan de hoogte van het microfoonstatief van 98 tot 168 cm ingesteld worden. Microfoons kunnen hierdoor op de juiste positie geplaatst worden voor lange of korte mensen die staan of op een stoel zitten. De arm met een lengte van 50 cm geeft je de mogelijkheid om horizontaal de positionering aan te passen. De HQ Power driepoot microfoonstatief is inklapbaar, zodat deze eenvoudig mee te nemen is naar andere locaties. De drie poten en de arm kunnen langs de opstaande stand ingeklapt worden. Na het inklappen is het formaat dermate afgenomen dat de driepoot nog maar weinig ruimte in beslag neemt. Je kunt het compacte pakketje hierdoor zonder veel problemen met de rest van de geluidsinstallatie vervoeren. Het gewicht helpt hier ook aan mee: het driepoot microfoonstatief is 2,15 kilogram. Dit is zwaar genoeg dat de constructie niet zomaar omvalt als iemand hier tegenaan stoot, maar tegelijkertijd ook lekker licht bij het verplaatsen van het voorwerp.

HQ Power klasse

Van dit merk hebben we ontzettend veel producten in het assortiment van onze webshop. Zowel draadloze microfoons als verschillende soorten accessoires. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat met licht en geluid te maken heeft. De producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De verbindingsstukken, waarmee het statief op exact de gewenste positie kan worden gezet, zijn gemaakt van ABS en metaal met een zeer lange verwachte levensduur. De fabrikant heeft voor type klemmen gekozen waarmee je snel de hoogte en stand kunt regelen, maar die ook lang mee zullen gaan en niet makkelijk zullen slijten.

Specificaties
Meer over HQ power - Microfoonstatief (Productcode: 10197900959.5503)
 Accessoires
Microfoonstatief
 Armlengte
50 cm
 Gewicht
2150 gr
 Hoogte
98 - 168 cm
 Merk
HQ power
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links