HQ power - Microfoonstatief

€ 25,95 (incl. 21% BTW)
Voorraad: 360
4-8 wd
Extra korting!
Aantal 1€25,95Aantal 2-9€25,30Aantal 10 en meer€24,39
Payment methods

HQ Power telescopisch microfoonstatief zwart

De HQ Power telescopisch microfoonstatief zwart geeft je grote vrijheid om te regelen in welke positie de microfoon komt te staan. Zowel de hoogte als de lengte van de arm is verstelbaar. Hierdoor kunnen mensen van verschillende lengtes de hoogte exact naar hun persoonlijke wensen instellen en zullen zij altijd uitstekend hoorbaar zijn via de geluidsinstallatie waarop de audio is aangesloten. De hoogte kan ingesteld worden tussen de 92 en 158 cm. De armlengte is 75 cm. Door een schroef los en vast te draaien kan je de lengte naar wens instellen. Tevens is het mogelijk om op dezelfde manier de hoek aan te passen.

Schroefdraad 5/8

De HQ Power telescopisch microfoonstatief zwart is voorzien van een 5/8 schroefdraad op het uiteinde van de arm. De houder waar de handheld microfoon ingezet kan worden, wordt niet met het statief meegeleverd. Deze kan je voor een paar euro bestellen via onze webshop. Je moet dan wel controleren dat de microfoonhouder dezelfde 5/8 schroefdraad heeft, zodat deze direct op het statief geschroefd kan worden. Als de maat afwijkt dan moet je een adapter kopen om deze passend te maken. Een handheld microfoon kan eenvoudig in de houder geschoven worden. Tijdens het geven van een presentatie of concert kan je deze er ook makkelijk weer uitpakken als je behoefte hebt aan meer bewegingsvrijheid.

Driepoot statief opzetten

Het product wordt ingeklapt geleverd als een compact pakketje met een gewicht van slechts 2,4 kilo. In dit formaat kan je de accessoire makkelijk meenemen naar iedere locatie waar je een audio-opname wilt maken. Het uitklappen vereist niet meer dan de driepoot op de grond plaatsen, de verticale stang hier rechtop in plaatsen en de arm met een schroef op het uiteinde vastzetten. Het is een werkzaamheid waar je hooguit een minuut mee bezig zal zijn.

Specificaties
Meer over HQ power - Microfoonstatief (Productcode: 11103001381.5503)
 Accessoires
Microfoonstatief
 Armlengte
75 cm
 Diameter
30 mm
 Gewicht
2400 gr
 Hoogte
92 - 158 cm
 Merk
HQ power
 Schroefdraad
5/8
Reviews
Schrijf een review en maak kans op je aankoopbedrag terug!
 
         

Er is nog geen review voor dit product. Beoordeel dit product als eerste.

  Schrijf een review  
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links